Varför ska vädret luras för?

Det är dagens STORA fråga... När jag vaknade i morse och kollade ut genom förnstret var himlen blå och solen sken. Nu bara några timmar senare öppnar sig himlen och regnet bara forsar!!! Man blir lite smått less på det. Jag har alltid varit tjejen som inte tycker om snö på vinter (eller aldrig) men jag har ju hellre snö än en massa regn just nu!!!

Dagen i sig kommer dock bli bra iaf! :) Om en liten stund ska jag dra in till stan för att shoppa lite smått och gott och sen ska jag och Erik sätta osss på ett fik :D Senare ikväll ska jag hem till Mattsson med för hon fyller arton nu på tisdag!!!! :D:D:D:D Kommer bli en riktigt rolig dag och kväll! :D

pussar perre

Bakverk i lass!

Här kommer bilderna från dagens all bakning! :D
Kanelbullar.
Lussekatterna utan saffran :)
Vaniljhjärtan :)
Kolasnittar :)
Chokladkola :)
Här kommer även lite bilder på några smörgåstårtor som jag och några i klassen har gjort! :)
pussar perre

Lite smått julbak.

Idag ska jag och farmor baka hela dagen lång. Beroende på hur snabba vi är då ;) Vi ska passa på att börja lite smått med julbaket och göra lussekatter (utan saffran </3). Sen ska jag även göra lite kanelbullar :D Efter det slutar vi kapitlet med vetedeg och går över till småkakor.... Så gott! :D Synd bara att jag inte får lov att smaka på det nu när jag har en godis, glass, kakor, bullar m.m. fri månad. Men jag känner mig stark! :D Ska se om jag lyckas få över bilder från min mobil till datorn sen så blir det bilder på allt :D Önska mig lycka till... ;)

pussar perre

5 månader!

Idag har det gått 5 månader sedan jag och Erik blev tillsammans och det har varit helt underbara månader! :D Nu ska jag alltså strax sätta mig i soffan hemma hos honom med en kopp kaffe och bara mysa med honom till en film! Kommer bli så mysigt! Bästa fars dag på länge ;) Haha!

Jag har la inte riktigt något annat att berätta men hör av lite nån gång då det händer något igen :)

pussar perre

Jabadabadooo!

Tjenamossen! :D Hehe nu var det ju ett tag sedan igen men som sagt så ska ni inte lita på att jag slösar min "dyrbara" tid på att skriva här ;) Nu är det ju höstlov som de flesta vet och det firade jag med att jag i måndags åkte upp till Uddevalla och mormor och morfar! Tanken med att jag skulle åka hit var för att jag skulle övningsköra med morfar hela veckan och tro mig... det har jag gjort! Vi har la kört i ungefär fyra timmar minst varje dag förutom igår då jag sa stopp! Kände att hela kroppen var utpumpad, somnade fort och sov tungt hela natten kan jag ju lova!

Idag blir det självklart lite mer körande men även lite mys med mormor i köket då vi ska baka lite :) Kommer bli skönt att rensa huvudet från all asfalt ;) Hemgång blir det imon och då drar jag direkt hem till Eriks kompis för att sedan följa med Erik hem över natten och ja stanna där tills tisdag morgan vad jag vet än så länge iaf :) Så när jag kommer hem till min säng igen vet jag inte riktigt!

pussar perre

RSS 2.0