Alive!

Haha ville bara skriva att jag lever ;)
pussar perre

Hej hopp i lingonskogen!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här men jag har helt enkelt glömt av bloggen!! :O Helt otroligt! Men så kan det gå ibland! Det händer inte så mycket nu för tiden heller så har inget att skriva om.... Men nu börjar det faktiskt hända lite saker! Har varit hemma hos Erik sen i tisdags kväll så vi har lekt gifta ;) Har varit en mysig vecka iaf! :) Imon blir veckan dock lite mindre mysig... Det är då dags för mig att flytta till Björsared! Jag kommer verkligen sakna Partille men snart kommer jag tillbaka när jag fixat egen lägenhet! :) Nu väntar jag och Eriks förädrar på att Erik och hans Bror Martin ska komma hem så vi kan äta lite middag :) Sen blir det att mysa lite innan jag åker hem för att packa ner det sista :)

Jag fick för några dagar sedan en kommentar av en person som kallar sig: "jag vet att du hatar mig" Jag skulle vara riktigt tacksam om du skrev vem du är för jag har en aning om vem du är och i så fall hatar jag dig verkligen INTE!! Men jag kan ju ha fel! En person som tror jag hatar den skriver inte en sådan kommentar heller så jag tror jag vet vem du är :)

Men näe nu måste jag hjälpa till i köket! :)

pussar perre

Händer inte så mycket!

Just för tillfället gör jag inte så mycket mer än att umgås med kompisar eller jobba så jag har faktiskt inte så mycket att skriva om här... Men jag kommer la med något inlägg då och då så ni vet vad som händer :) Hoppas att alla har en bra sommar!
pussar perre

RSS 2.0